led scherm

Uitvaart

De juiste audiovisuele ondersteuning voor een goed verzorgde uitvaart

In een uitvaartcentrum bent u intensief betrokken bij mensen, die recent een dierbare hebben verloren. Een ingrijpende gebeurtenis, die bij hen een diepe en onuitwisbare indruk achterlaat. Vanuit uw professie zult u juist daarom het maximale doen om ervoor te zorgen dat de uitvaart op een deskundige manier wordt verzorgd in een sfeer van waardigheid en betrokkenheid.

BIS helpt u daarbij. Met de audiovisuele oplossingen van BIS zorgt u ervoor dat uw uitvaartcentrum zó is ingericht, dat de hele ceremonie optimaal kan worden meebeleefd en dat uw betrokkenheid op een bijzondere manier wordt ervaren. Wij zorgen dat de gehele architectuur van beelddragers, audiosystemen, bedieningssystemen etc. is afgestemd op een feilloze en aansprekende overdracht van informatie.

BIS biedt bijzondere mogelijkheden voor uw uitvaartcentrum:

  • Uniek in de uitvaartbranche: BIS MDS, memorial distribution system. BIS MDS is een speciaal ontwikkeld systeem om eenvoudig uitvaartceremonies te beheren, faciliteren en te registreren. Ook maakt MDS het mogelijk om vooraf playlists samen te stellen, waarin audio, video, foto’s en presentaties kunnen worden afgewisseld. Lees meer over BIS MDS.
  • Het is belangrijk dat bezoekers direct weten waar zij verwacht worden en daadwerkelijk zien dat u alles voor hen in het werk hebt gesteld. Een goede informatievoorziening is onontbeerlijk. Onze digital signage oplossingen (narrowcasting) bieden uitkomst.
  • Geef nabestaanden de gelegenheid om de overledene te herdenken met mooie, sfeervolle weergave van foto’s, films en prachtig geluid. Integreer projectie en/of fraaie LCD en LED schermen in ruimtes waar herdenkingsdiensten plaatsvinden, toespraken worden gehouden en waar mensen elkaar ontmoeten of moeten wachten.
  • Stroomlijn de weergave van muziek. Geen gewissel tussen CD-spelers meer, maar eenvoudig de hele ceremonie plannen met een muziekcomputer. De muziek van nabestaanden kan zelfs via een webportal verzameld worden.
  • Alle audiovisuele apparatuur, maar ook het licht etc. kan met een eenvoudige aanraking van een touchpaneel bediend worden. Niet meer schakelen tussen alle verschillende bronnen en apparatuurbediening. Dankzij de mogelijkheid te werken met “presets” kan er eigenlijk niets meer misgaan.
  • Maak gebruik van intelligente camerasystemen, die automatisch inzoomen op sprekers en die evengoed vanuit een regieruimte bediend kunnen worden. Dankzij cameraregistratie is het mogelijk om een plechtigheid in meerdere ruimtes zichtbaar te maken. Daar komt bij dat u de nabestaanden het videoverslag van de ceremonie op DVD kunt aanleveren. Een waardevolle herinnering.
  • Door de camerasystemen te combineren met de technologie van BIS Webcasting biedt u de mogelijkheid om de uitvaart op een afgeschermd internetportaal te publiceren. Zo kunnen familieleden en vrienden in het buitenland, of zij die wegens ouderdom, ziekte of handicap niet aanwezig kunnen zijn, de uitvaart toch meemaken (live of on-demand).
  • Creëer een prachtige sfeer met LED verlichting. LED heeft een lange levensduur, laag energieverbruik en lage onderhoudskosten, maar daarnaast is LED ook harmonieus integreerbaar in uw architectuur.
  • Onze interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle ruimtes, waarin respect, herdenking en ontmoeting centraal staan. Daarnaast zorgen wij er voor dat de ruimtes passen bij uw huisstijl en de rest van uw interieur.
  • Heeft u tijdelijk aanvullende apparatuur nodig? BIS Event Rental biedt hoogwaardige huuroplossingen. De oplossingen van BIS zijn discreet, onze professionals zijn gepast gekleed en doen op de achtergrond hun werk.

Wij mogen meerdere grote en kleinere uitvaartorganisaties tot onze klantenkring rekenen. Kijkt u eens bij onze referentieprojecten.

Gratis advies over Uitvaart? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

DELA
DELA

DELA kiest uniek contentdistributiesysteem speciaal voor uitvaartorganisaties

lees meer
meer referenties

Nieuws

BIS introduceert Managed AV – veilig, duurzaam, flexibel

BIS introduceert Managed AV – veilig, duurzaam, flexibel

Sneak preview: BIS start een nieuwe fase, met een nieuwe huisstijl

Sneak preview: BIS start een nieuwe fase, met een nieuwe huisstijl

Sluit nu een AV-as-a-Service abonnement af op uw bestaande AV & IT oplossingen

Sluit nu een AV-as-a-Service abonnement af op uw bestaande AV & IT oplossingen

nieuws