Barco Clickshare

Barco ClickShare; eenvoudig je beeld delen

De Barco ClickShare zorgt ervoor dat je binnen 10 seconden het beeld van je laptop, tablet of telefoon draadloos kunt delen op het centrale presentatiescherm. Wanneer je een vergaderruimte binnenkomt en er staat een ClickShare op tafel, hoef je je alleen nog maar te concentreren op de vergadering, niet op de techniek. Met de Barco ClickShare heb je geen gedoe en rommelige kabels.

Welke Barco ClickShare past bij jou?

Er zijn vijf Barco ClickShare modellen. Voor iedere type ruimte of toepassing is er een passend model. Zelfs een versie waarmee acht mensen tegelijk beeld kunnen delen, en waarbij de informatie te bewerken is op het centrale scherm. Ideaal voor teams. Bekijk in onderstaande tabel de verschillende functionaliteiten per model.

Overzicht functionaliteit Barco ClickShare modellen

ClickShare buttons ook los te koop

Om het beeld van een laptop te delen steek je de ClickShare button in de USB poort van je laptop. Afhankelijk van het type zitten er één, twee of drie buttons bij. Iedere set is uit te breiden met extra ClickShare buttons. Handig wanneer er veel mensen gebruik van maken, dan hoef je niet steeds de button door te geven. Om de buttons netjes op te bergen is een speciale tray beschikbaar.

Advies over de beste Barco ClickShare?

Welk systeem past het best bij jouw situatie? Onze adviseurs denken graag met je mee. Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Wil je de Barco Clickshare bestellen? Ga dan naar onze webshop.


Bekijk ook onze WePresent draadloze presentatiesystemen.


Ga terug naar Draadloos Presenteren.