VisionCube & Shelf

VisionCube en VisionShelf: Slimme integratie van randapparatuur

Er wordt terecht veel aandacht besteed aan de fraaie afwerking van de ruimte. Een ruimte is immers vaak een visitekaartje van een organisatie en weerspiegelt in veel gevallen de mate van professionaliteit. Daarom hebben de BIS|Econocom interieurarchitecten twee oplossingen ontworpen om ook uw randapparatuur schitterend weg te werken: de VisionCube en de VisionShelf. Oplossingen, die in elke ruimte volledig tot hun recht komen, maar zeker in ruimtes, die flexibel gebruikt worden en waar het meubilair geen vaste plaats heeft.

visioncube visionshelf

VisionShelf

De VisionShelf van BIS|Econocom is een praktische oplossing om zonder zichtbare kabels uw presentatie vanaf uw laptop op een grootformaat scherm te tonen. Ideaal voor ruimtes waarin het meubilair flexibel kan worden opgesteld. De VisionShelf is beschikbaar in vier varianten, waarbij de meest uitgebreide variant zelfs een PC-kast netjes kwijt kan. Tevens kan de VisionShelf voorzien worden van een bedieningspaneel om alle AV apparatuur te bedienen.

visioncube visionshelf

VisionCube

De VisionCube biedt een prachtige mogelijkheid om uw randapparatuur in de buurt van uw beelddrager (LCD/LED scherm of projectieoplossing) op te bergen. Dit stijlvolle kastje wordt aan uw muur bevestigd en de kabels naar uw display of projector worden slim weggewerkt. U kunt alle gewenste bronnen in de VisionCube uit het zicht – en toch onder handbereik – opbergen. Daarnaast kunt u zelfs centraal uw apparatuur bedienen dankzij het in de VisionCube geïntegreerde bedieningspaneel.

visioncube visionshelf

Optioneel: VisionSidebar

De VisionSidebar is een praktische oplossing om zonder zichtbare kabels vanaf uw VisionShelf of vanaf VisionCube naar uw display te komen. Bovendien wordt door toepassing van de VisionSidebar het gewicht van uw display beter verdeeld over de wand. U zorgt met de VisionSidebar voor een professionele look.

Ga terug naar de VisionLine.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
meer ruimtes