Nieuws

Draadloze Barco kwaliteit nog dichter bij dankzij aantrekkelijke trade-in

30-06-2020 10:40

Heb jij al een systeem om draadloos te presenteren (van Barco of een ander merk), maar wil je meer mogelijkheden, hogere kwaliteit en/of ook videoconferences platformonafhankelijk kunnen streamen? Profiteer dan nu van onze superaantrekkelijke trade-in actie, waarmee je je huidige draadloze oplossing inruilt voor een professionele ClickShare CSE-200+ of CX.

Barco CSE-200+: van goed naar beter

We vertellen niets nieuws als we stellen dat de technologische ontwikkelingen niet stil staan. Dat geldt ook voor de Barco ClickShare. Met de ClickShare CSE-200+ delen max. twee personen content gelijktijdig vanaf hun laptop, tablet en/of smartphone delen. En dat kan inmiddels ook zonder button via de mobiele ClickShare app en de desktop-app voor Windows. Lees meer over de Barco ClickShare CSE-200+.

Platformonafhankelijke videoconference

Met de Barco ClickShare CX-20, CX-30 en CX-50 deel je niet alleen je content draadloos, maar ‘verplaats’ je ook je videocall vanaf je laptop naar de vergaderruimte. Start een videocall op je laptop via jouw vertrouwde platform, zoals Teams, Webex of Zoom, plug de CX button in en je videocall wordt overgenomen door de camera, speakers, microfoon en display in de meeting room. Je hebt in één keer een platformonafhankelijke en zeer gebruiksvriendelijke conferencing oplossing. Lees meer over de Barco ClickShare CX conference.

Aantrekkelijke trade-in actie

Wil je profiteren van al de extra voordelen van de Barco ClickShare CX en/of de CSE-200+? Dan hebben we nu heel goed nieuws. Je kunt namelijk huidige draadloos-presenteren-oplossing (van Barco, maar ook heel veel andere merken) bij ons inleveren in ruil voor een bijzonder aantrekkelijke korting op de aanschaf van je nieuwe Barco ClickShare CX en/of CSE-200+.

Hoe hoog die korting is? You’ll find out. Vul dit formuliertje in en wij vertellen je alles.

JA, ik kies voor de voordelen van de CX en/of CSE-200+

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte