Nieuws

BIS|Econocom genomineerd voor AV Awards 2021 met Schiphol project

11-08-2021 13:17

BIS|Econocom is met het project Airport of the Future bij Schiphol, geshortlist als potentiële winnaar in de categorie AV Corporate project of the year! Een hele mooie professionele erkenning voor dit prachtige project in samenwerking met partners als Samsung. Op 5 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Beste, digitale én meest duurzame luchthaven ter wereld

Op weg naar de luchthaven van de toekomst schreef Royal Schiphol Group de Europese openbare aanbesteding ‘Display-as-a-Service’ uit, waarin gevraagd werd naar een totaalconcept voor het invullen van displaybehoeften op de luchthaven. Voor Schiphol paste deze stap perfect in hun ambitie om in 2030 de beste, digitale én meest duurzame luchthaven ter wereld te zijn.

Schiphol: Airport of the Future

BIS|Econocom draagt als betrokken AV & IT partner bij aan de verwezenlijking van Schiphol’s glasheldere ambitie. In deze rol hebben we inmiddels vóór en achter de schermen, op en rondom Schiphol, uiteenlopende oplossingen gerealiseerd. Van selfservice informatiepunten in de vertrekhallen tot hoogwaardige LED walls bij de vliegtuigopstelplaatsen en het Airport Operations Centre. Lees hier alles over dé oplossingen die Schiphol de luchthaven van de toekomst gaan maken.

Alle AV eigendom van BIS|Econocom met AV-as-a-Service

Behalve de vele installaties en maatwerk oplossingen die bedacht zijn vanuit de klantbehoefte is een bijzonder detail in deze samenwerking dat alle gerealiseerde oplossingen eigendom blijven van BIS|Econocom, en dat Schiphol alleen betaalt voor het gebruik. De aanschaf, installatie, onderhoud, reparatie en het beheer van alle audiovisuele oplossingen op de luchthaven zijn in een AV-as-a-Service contract opgenomen. Met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit.

Schiphol never sleeps and always changes

Dit project is bijzonder door de AV-as-a-Service constructie, de omvang van alle projecten samen en de complexiteit van de installaties. Daarnaast draait de luchthaven natuurlijk dag en nacht door en moet er voldaan worden aan strikte regels. Doordat het aantal vluchten van en naar Schiphol tijdens de coronacrisis bijna volledig inzakte, lijkt het erop dat we veel sneller dan verwacht deze megaklus kunnen klaren.

Trots op nominatie AV Awards 2021

De AV Awards is een wereldwijde erkenning voor uitstekende prestaties van individuen, bedrijven, projecten en technologieën in de AV en evenementenbranche. Het feit dat we door een strenge vakjury zijn genomineerd voor zo’n internationale prestigieuze award is al een mooie prestatie op zich!

Wil je meer weten over dit project, onze nominatie of onze oplossingen om jouw ambities waar te maken? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag. Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte