Nieuws

Investeer in groei en groen. Kies voor AV-as-a-Service

01-11-2023 14:08

Groei en groen. Gaat dat samen? Ja dus. Sterker nog… groei kan straks niet meer zonder groen! Steeds meer organisaties raken ervan overtuigd dat ze moeten investeren in milieuvriendelijke oplossingen en dat oog voor duurzaamheid uiteindelijk de enige weg is naar een levensvatbare toekomst. Voor henzelf, voor hun omgeving en voor de hele maatschappij. Alleen… hoe bereik je dat? Welke stappen zet je? Eén van die stappen is kiezen voor AV-as-a-Service van BIS|Econocom.

Hoezo is AV-as-a-Service goed voor groei?

Misschien vraag jij je nu af: wat heeft AV-as-a-Service te maken met zowel groei als met groen? Toch is er een sterk verband. Met AV-as-a-Service kies je er namelijk voor om moderne, innovatieve audiovisuele oplossingen te gaan gebruiken, zonder dat je investeert in het eigendom. Je betaalt dus alleen nog maar voor het gebruik. Hiermee realiseer je hoogwaardige oplossingen, waarmee je de informatieoverdracht en -deling in jouw organisatie sterk verbetert en tegelijk houd je kapitaal over om te investeren in je core business, of in andere aspecten van jouw bedrijfsvoering die de groei stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan personeel, innovatie en/of marketing.

Hoe zit dat, de relatie tussen AV-as-a-Service en groen?

Ook die relatie is onmiskenbaar. Enerzijds omdat bij AV-as-a-Service het eigendom en het onderhoud vaak bij de fabrikanten liggen, worden zij gestimuleerd om extra te investeren in kwaliteit, zodat producten minder snel gerepareerd moeten worden. Dat scheelt onderdelen, reisbewegingen van monteurs en bevordert de levensduur. Anderzijds is de milieuvriendelijke afvoer van te vervangen producten een belangrijk kenmerk van AV-as-a-Service. Zo zorgen we bij BIS|Econocom dat de apparatuur die wij demonteren een tweede en zelfs een derde leven krijgen. Dit doen we door de producten opnieuw in te zetten (vaak als gift aan goede doelen), de onderdelen te hergebruiken of de apparatuur milieuvriendelijk te laten vernietigen. Eerder schreven we hier een blog over.

Kies ook voor groei en groen. Kies voor BIS|Econocom.

Wil jij ook groeien en tegelijkertijd volop inzetten op duurzaamheid? Kies dan voor AV-as-a-Service van BIS|Econocom. Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Ook als je wilt dat we jouw bestaande infrastructuur overnemen en vervolgens jou alleen laten betalen voor het gebruik (sale-and-lease back), is dat geen enkel probleem. We denken graag met je mee.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte