Pak uw kans! Complete vergaderruimte voor slechts € 4.795

Upgrade uw presentatieruimte voor slechts € 4.795,- inclusief transport en installatie!

U leest het goed! Voor minder dan € 5.000 levert BIS|Econocom niet alleen alle moderne audiovisuele faciliteiten die u nodig heeft om prettig te kunnen te vergaderen of te kunnen presenteren… voor dit bedrag bezorgen en installeren we uw vergaderoplossing ook nog eens op een professionele en vakkundige manier.

De oplossing bestaat o.a. uit een compacte en veelzijdige Hitachi projector met full HD resolutie en een lichtopbrengst van 3.000 ANSI Lumen. Ideaal voor het verzorgen van presentaties en de ondersteuning van vergaderingen in middelgrote ruimtes. De projector wordt met een solide beugel aan het plafond gemonteerd en projecteert op een professioneel wandprojectiescherm, zodat u geniet van een maximale beeldkwaliteit.

Om snel en eenvoudig content van verschillende externe bronnen (denk aan laptops en tablets) weer te geven op het scherm, zorgen wij voor een VGA én HDMI wandaansluiting. Ook monteren wij een bedieningspaneel aan de wand. Met deze Extron MLC schakelt u met één druk op de knop de projector aan/uit, regelt u het volume en kiest u tussen de verschillende bronnen. De afstandsbedieningen heeft u niet meer nodig.

Overigens is het door de meegeleverde draadloze muis en toetsenbord ook mogelijk om uw bron vanaf een afstand aan te sturen. Tot slot maken de bijgeleverde flipover en whiteboard het mogelijk om ad hoc aantekeningen te maken, instructies te geven of brainstormsessies te leiden.

Kortom: geniet voor slechts €4.795 van deze vergaderoplossing.


Bekijk voor meer informatie de leaflet.
Bel vandaag nog: 0180 - 486 777 of vul het contactblok aan de rechterkant in.

Ga terug naar het overzicht met acties.

Gratis advies over Pak uw kans! Complete vergaderruimte voor slechts € 4.795? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte