Referenties

Machinefabriek Bolier


Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. Met 65 jaar ervaring heeft Bolier zich ontwikkeld tot wereldwijd leverancier van MaK oplossingen op het gebied van voortstuwing en services. Circa 50 vakkundige technici volgen de klanten van Bolier wereldwijd of zijn in Dordrecht werkzaam op de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noordwest Europa.

Voor het vernieuwen van meerdere vergaderruimtes was Bolier op zoek naar een partner die hen zowel op ICT als op Audiovisueel gebied kon adviseren en volledig zou kunnen ontzorgen. De bij Bolier verantwoordelijke Service & Operations Director werd uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het BIS Meeting Experience Center. Na een rondleiding door onze showroom en een vrijblijvend adviesgesprek met een BIS adviseur begreep hij al snel dat BIS de juiste partner was voor dit project.

Dynamische en interactieve presentatieruimtes

Naast een krachtige narrowcasting oplossing voor de visuele distributie van veelzijdige content, heeft BIS meerdere ruimtes van moderne, toekomstbestendige presentatie- en vergaderoplossingen mogen voorzien. Zo zijn twee ruimtes ingericht met een 65 inch LCD scherm (165 cm), praktisch vergadermeubilair en in het tafelblad verzonken aansluitpunten. Daarnaast zijn drie ruimtes veranderd in interactieve presentatieruimtes, waarin met behulp van een 55 inch touch screen (140 cm) op een heel dynamische en interactieve manier presentaties worden verzorgd en content wordt gedeeld. De analoge en digitale aansluitpunten, die prachtig zijn weggewerkt in het tafelblad van de vergadertafel, zorgen dat ook de modernste laptops, smart phones en tablets eenvoudig op de centrale beelddrager kunnen worden aangesloten.

Displays en videoconferencing in een multifunctionele BIS VisionWall

Voor de collaboration en videoconference ruimte maakten de BIS interieurarchitecten een prachtig ontwerp; gebaseerd op de wensen en eisen van Bolier. In het ontwerp werd aandacht besteed aan de benodigde audiovisuele apparatuur, verlichting en een meer dan functionele inrichting. Voorin de ruimte zijn twee Samsung LED schermen en een videoconference oplossing in een fraaie en multifunctionele BIS VisionWall geïnstalleerd, waardoor bekabeling en randapparatuur aan het zicht onttrokken zijn. De beelden op beide schermen kunnen real time gedeeld worden met de gesprekpartner(s) aan de andere kant van de videoverbinding. Op het tweede scherm kunnen deelnemers de andere partij zien of nog meer content tonen.

Vanaf de tafel tussen bronnen schakelen, verbinden met een externe partij en volume regelen

In de tafel, die een speciale vorm heeft voor optimaal videovergaderen, zitten cable cubby’s en een bedieningspaneel ingebouwd. Zo kan iedereen zijn laptop makkelijk aansluiten en kan er vanaf de tafel tussen bronnen geschakeld worden, verbonden worden met een andere partij en het volume aangepast worden.

Kortom: BIS mocht voor Bolier een prachtige ruimte voor efficiënte (video)vergaderingen realiseren. Wij danken Bolier voor het in BIS gestelde vertrouwen en wensen hen talloze efficiënte en plezierige vergaderingen toe.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

IPTV voor zorginstellingen; informatieve applicaties met entertainment

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Een knallend eindejaarsevent; live of remote? Event Rental regelt het!

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

Stimuleer jouw creatieve (groeps)proces met de Samsung FLiP

nieuws