Speakers & Line Arrays

Huur uw geluidsinstallatie bij BIS|Econocom voor perfect geluid op uw event

Geluid. Niet iedere organisator van een seminar, congres of bedrijfsevenement denkt goed na over het grote belang van goed geluid. En dat is bijzonder jammer, want professioneel versterkt, goed verstaanbaar geluid is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Wilt u goed voor de dag komen? Een onvergetelijk event neerzetten? Vergeet het geluid niet.

U kunt bij BIS|Econocom een krachtige geluidsinstallatie huren. Of u nu een kleine groep mensen in de open luch wilt toespreken of uzelf verstaanbaar wil maken tijdens een meerdaags evenement waar 5.000 genodigden zijn… alle producten die BIS|Econocom inzet tijdens evenementen zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen op het gebied van geluid en verstaanbaarheid te voldoen. Maak uw evenement of presentatie dus echt succesvol en huur uw geluidsinstallatie en andere audiovoorzieningen bij BIS|Econocom.

Line array luidsprekers

Event Rental maakt tijdens evenementen – zowel binnen als buiten – voor het weergeven van audio gebruik van line array luidsprekers. Dit zijn compacte, losse luidsprekers die – met behulp van een computer gesimuleerde berekening - onder een bepaalde hoek aan elkaar gehangen kunnen worden om zo de optimale afstralingshoek en geluidsweergave te krijgen. Dankzij de combinatie met digitale versterkers, waarmee de luidsprekers strak in een bepaald frequentiegebied gefilterd kunnen worden, is het resultaat overweldigend goed.

Doordat de line array luidsprekers in het BIS|Econocom assortiment in meerdere compacte configuraties gebruikt kunnen worden, is er heel veel mogelijk. Of het nu voor een galmvrije toespraak is of voor het vertonen van een bedrijfsfilm met een knallende soundtrack in de hal van uw bedrijf met honderden toehoorders… de line array luidsprekers van BIS|Econocom zorgen voor een optimaal resultaat. Kortom: ook uw line array geluidsinstallatie huurt u bij BIS|Econocom.

Complete geluidssysteem huren

Uiteraard verzorgt Event Rental niet alleen line array luidsprekers tijdens uw evenement, maar kunt u uw complete geluidssysteem huren bij BIS|Econocom. Denk aan (draadloze) microfoons, mixers, versterkers, conferentie- en vertaalsystemen etc.. Natuurlijk zorgen onze medewerkers ervoor dat alle geluidsapparatuur uitstekend op elkaar en op de zaal is afgestemd en dat het geluid door iedere bezoeker perfect wordt waargenomen.

Vrijblijvend advies over de juiste audio oplossing voor uw evenement

Wilt u weten welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is? Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Neem contact op via het formulier rechts voor een offerte op maat.

Ga terug naar Beeld & Geluid.

Gratis advies? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777
Vraag / Offerte