Smart Buildings

Een slim gebouw dat met je meedenkt

Stel je eens voor hoe je ideale kantoorgebouw eruit ziet? Zou het niet geweldig zijn om te werken in een gebouw dat met je meedenkt? Een gebouw dat snapt wat de behoeften van de gebruikers zijn? Dat helemaal is ingericht om efficiënt (samen) te kunnen werken en optimaal productief te zijn? Maar ook een gebouw waarin de sfeer ontspannen is en inspiratie, ideeën en innovatie worden gestimuleerd?

Smart Buildings – de technologie maakt het mogelijk

De technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren zo’n vlucht genomen dat je nu al kan profiteren van de mogelijkheden van een smart building. Dankzij het “Internet of Things” (IoT) worden meer en meer producten en systemen onderling verbonden. Kleinere sensoren, verbeterde netwerktechnologie, slimmere software en cloud computing zorgen dat systemen onderling communiceren, zelfsturend worden en menselijk ingrijpen steeds minder nodig is. De smart building is geboren.

Van entree tot werkplek, van parkeerplaats tot overlegruimte

In een smart building is alle technologie en zijn alle omgevingsfactoren afgestemd op de gebruiker en de activiteiten die in het gebouw worden ontplooid. Van de parkeerplaatsen tot de meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners… De technologie verzamelt een enorme hoeveelheid gegevens (big data) die gebruikt worden om processen te optimaliseren, fouten te verminderen en de gebruikservaring te verbeteren.

Meer weten over smart buildings?

Met onze jarenlange ervaring in de audiovisuele & IT industrie zorgen wij graag voor de optimale inrichting, apparatuur en infrastructuur in jouw smart building. In onze filosofie is de technologie onzichtbaar aanwezig en staat deze altijd in dienst van de gebruiker; en niet andersom. Meer weten? Lees verder via onderstaande menu-items.

Of bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Meer over Smart Buildings

Gratis advies over Smart Buildings? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat