Wachtrijsystemen

Wachten wordt leuker met Wachtrijsystemen

BIS biedt een professionele oplossing voor het efficiënt en gestructureerd verwerken van wachtrijen. Ons wachtrijsysteem is geschikt voor iedere situatie en omgeving waar wachtende mensen moeten worden verwezen naar het juiste loket of de juiste balie. Het concept bestaat uit gebruikersvriendelijke software met uitgebreide rapportage en controlefunctie, ticket dispensers om een nummertje te trekken, led borden en LCD schermen; beelddragers om de nummer/balie combinaties duidelijk zichtbaar weer te geven, zodat iedere wachtende in één oogopslag ziet, aan welke balie hij of zij verwacht wordt.

Uitgebreide controle en rapportagefuncties

Doordat alle gegevens automatisch worden gearchiveerd en een uitgebreide rapportagefunctie in het systeem is geïntegreerd, is het voor managers mogelijk om diverse statistieken eenvoudig bij te houden. Zo vindt u snel alle gegevens terug op datum, locatie, afdeling, balie en zelfs per werknemer. Wilt u weten hoeveel cliënten er op een bepaalde dag zijn geholpen, wat op dit moment de gemiddelde wachttijd is, welke dag of tijdstip het drukst bezocht wordt of voor welke balie de meeste klanten kwamen? U krijgt het overzichtelijk gepresenteerd.

Naast wachtrij-informatie ook andere informatie verspreiden

Door het slimme systeem te combineren met BIS ID, realiseert u in één keer u een zeer compleet systeem, waarmee u niet alleen wachtrij-informatie distribueert, maar ook allerlei andere soorten informatie en infotainment kunt laten zien. Wachten wordt ineens een heel stuk leuker!

Ook voor uw medewerkers is het systeem erg prettig in gebruik. Zij hoeven zich voortaan uitsluitend nog maar te concentreren op het te woord staan en het helpen van de bezoekers.

Ga terug naar Wachtrijsystemen.

Gratis advies over Wachtrijsystemen? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Kevin Hersbach op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches