Nieuws

BIS|Econocom viert 40 jaar audiovisuele innovatie

04-09-2023 16:17

BIS|Econocom viert in september haar 40-jarig jubileum. In die 40 jaar hebben we veel ongelofelijk mooie audiovisuele projecten uitgevoerd bij gewaardeerde klanten, zoals Schiphol, het Afas Circustheater, Havep en de Rijksoverheid. We zijn heel trots op deze projecten, maar ook op talloze andere grotere en kleinere projecten die in de afgelopen 40 jaar aan ons zijn gegund.

Schiphol: Luchthaven van de toekomst

Op Schiphol moderniseert BIS|Econocom de audiovisuele infrastructuur van de luchthaven. Dit zeer omvangrijke project omvat onder meer de installatie, onderhoud en beheer van duizenden digitale schermen, LED walls, digitale informatiezuilen, geluidssystemen en beveiligingscamera's. En dat allemaal op een as-a-service basis. Het resultaat is een moderne en efficiënte audiovisuele infrastructuur die van Schiphol écht een luchthaven van de toekomst maakt. Lees hier meer over dit mooie project.

AFAS Circustheater: Curved LED wall als imposante eyecatcher

Aan de gevel van het AFAS Circustheater in Scheveningen heeft BIS|Econcom een curved LED wall van topmerk Samsung geïnstalleerd. Deze LED wall – destijds een unicum! - is 25 meter breed en 10 meter hoog en biedt een unieke manier om content te tonen ter promotie van voorstellingen en andere evenementen. De LED wall is een echte eyecatcher in Scheveningen en levert een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van het theater. Meer over hoe BIS|Econocom dit samen met Samsung heeft gerealiseerd.

Havep: Internationaal bewonderd circulair kantoorpand

In 2022 verhuisde Havep naar een nieuw circulair kantoor. BIS|Econocom was verantwoordelijk voor de audiovisuele inrichting en het interieurontwerp. De complete inrichting is ontworpen met duurzaamheid als speerpunt, en met gebruik van gerecyclede materialen en energiezuinige apparatuur. Echt gaaf om zo’n belangrijke bijdrage te leveren aan een internationaal opzienbarend en prijswinnend pand. Ontdek meer over dit unieke circulaire kantoorpand.

Rijksoverheid: Digitale versnelling in de hoogste versnelling

De Rijksoverheid schakelde BIS|Econocom in om de digitale versnelling te ondersteunen. Een van deze projecten betreft de installatie van een nieuwe videoconferentie-infrastructuur en het aansluiten van 100.000+ ambtenaren op een veilige en veelzijdige infrastructuur voor thuiswerken. Deze infrastructuur maakt het mogelijk voor medewerkers van de overheid om eenvoudig en efficiënt met elkaar te vergaderen, ook op afstand. Lees verder over de digitale transformatie van de Rijksoverheid.

AV-inrichting op basis van AV-as-a-service

De provincie Zeeland heeft BIS|Econocom ingeschakeld om de audiovisuele inrichting van haar historische gebouwen en vergaderzalen te vernieuwen. Doordat dit project as-a-service is afgenomen, is het mogelijk om vergaderruimtes snel en gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van de gebruikers. Dit zorgt voor flexibiliteit, gebruikersgemak en controle over de kosten. Meer over de audiovisuele herinrichting bij Provincie Zeeland .

40 jaar aan expertise en innovatie

Deze projecten zijn een weerspiegeling van de expertise en innovatiekracht van BIS|Econocom. We zijn ervan overtuigd dat audiovisuele technologie een belangrijke rol speelt bij de digitale transformatie van organisaties. We blijven ons in de toekomst inzetten om onze klanten te helpen bij het creëren van de meest optimale en toekomstbestendige audiovisuele omgeving.

Wil je meer van onze mogelijkheden ontdekken? Hier lees je nog tientallen inspirerende referentieverhalen. En je kunt natuurlijk contact opnemen voor vrijblijvend advies.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte