Referenties

Dräger

Dräger – in 1889 in Lübeck opgericht - is een internationale organisatie die vooroploopt in medische- en veiligheidstechnologie. De organisatie dankt zijn lange termijn succes aan vier sterktes: nauwe samenwerking met klanten, expertise van medewerkers, continue innovatie en uitstekende kwaliteit. De visie van Dräger is dat technologie het leven moet ondersteunen en verbeteren.

Audiovisuele inrichting van 42 ruimtes

Toen er plannen werden ontwikkeld voor een nieuwbouwpand voor de bedrijven Dräger Safety en Dräger Medical werd BIS gevraagd actief mee te denken over de audiovisuele inrichting van maar liefst 42 overleg- en vergaderruimtes. Voor BIS een teken van het vertrouwen dat Dräger in onze kennis en kunde heeft en een kroon op de jarenlange, professionele en plezierige samenwerking (BIS mag al 10 jaar lang de audiovisuele oplossingen voor Dräger verzorgen). Om de vraag van Dräger optimaal in te vullen en de verwachtingen te overtreffen heeft BIS ingezet op technologie en oplossingen, die aansluiten bij de visie van Dräger: innovatief en met een uitstekende kwaliteit.

Totaaloplossing voor informatieoverdracht

BIS heeft een totaaloplossing voor audiovisuele informatieoverdracht gerealiseerd door een dynamische narrowcasting oplossing met digitale informatieschermen te combineren met de slimme, audiovisuele inrichting van de vele tientallen ruimtes; verspreid door het hele pand. Zowel de narrowcasting oplossing als alle ruimtes (voorzien van de benodigde AV & ICT voorzieningen) dragen bij aan de doelstelling om de communicatie tussen/met collega’s en bezoekers efficiënter en effectiever te maken. Vanaf de receptie, waar narrowcasting schermen zorgen voor de nodige informatievoorziening tijdens het wachten, tot aan de kantine – waar medewerkers op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws, mededelingen, het menu van de dag en geplande afspraken, maar ook informatie krijgen over het weer, verkeer en social media.

Dynamiek dankzij interactieve touch schermen

Meerdere vergaderruimtes zijn ingericht met grote touch monitoren in combinatie met speciaal meubilair, waarin bekabeling, randapparatuur en bediening op een fraaie manier geïntegreerd zijn; voorzien van goede ventilatie en doordacht kabelmanagement. De interactieve technologie van de geïntegreerde monitoren geeft presentaties meer dynamiek. Daarnaast zijn deze schermen perfect geschikt om met meerdere collega’s tegelijk te brainstormen en interactief aan een project te werken, bv. omdat aantekeningen direct op het display worden gemaakt en achteraf eenvoudig kunnen worden opgeslagen en verspreid.

Comfortabele videoconference ruimte

Vanwege het internationale karakter van Dräger en vanuit oogpunt van kostenbesparing, efficiency en milieubewustzijn bestond de wens om ook snel en eenvoudig met meerdere mensen tegelijk een videoconference te houden. Om goede kwaliteit, eenvoudig gebruikersgemak en vergadercomfort te waarborgen (ook voor groepen!) is door BIS een videoconference room ontworpen en gerealiseerd. Dankzij de geïntegreerde videoconference oplossing kan een videogesprek binnen enkele seconden worden opgestart, kunnen documenten worden gedeeld en kunnen alle deelnemers elkaar goed zien, inclusief de non-verbale signalen.

Room booking voorkomt dubbele boekingen

In een pand met zoveel verschillende ruimtes is het noodzaak om een eenduidig systeem te hebben om vergaderruimtes te boeken en om snel en eenvoudig inzicht te hebben of een ruimte vrij is of niet. Het door BIS geïnstalleerde ruimtereserveringssysteem biedt deze mogelijkheden. Het boeken van vergaderruimtes kan door alle medewerkers worden gedaan via MS Outlook of direct bij de ruimte die zij willen gebruiken. Daar zijn kleine touch displays geïnstalleerd die ook de beschikbaarheid van die ruimte laten zien. Zelfs op grote afstand is te zien of de ruimte in gebruik is of niet aan de groene of rode LED rand.

Hartelijke felicitaties

BIS is Dräger dankbaar voor het vertrouwen en kijkt met een goed en voldaan gevoel terug op dit schitterende project. Vanaf de oriëntatiefase in het voortraject tot en met de oplevering is de samenwerking op een bijzonder prettige en professionele manier verlopen. Wij feliciteren Dräger met het mooie nieuwbouw kantoor!

Ook profiteren van AV oplossingen

Wilt u ook uw (nieuwbouw)pand inrichten met dynamische audiovisuele oplossingen voor visueel aantrekkelijke en hoogwaardige informatieoverdracht? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Bel BIS of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte