Nieuws

Back-2-Office! Vergadersets voor het hybride kantoor

08-04-2021 09:00

Nu het steeds meer in zicht komt dat een groot deel van de bevolking beschermd is, wordt het voor veel organisaties tijd om zich voor te bereiden op de terugkeer naar kantoor. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlandse werknemers graag (weer terug) naar kantoor gaan maar gemiddeld wel 2 dagen per week remote willen werken. In hoeverre is jouw organisatie klaar voor deze hybride manier van werken? En heeft jouw organisatie al een Back-to-office strategie?

Omdat het kantoor nog meer een plek wordt waar collega’s komen om elkaar te zien en samen te werken moeten faciliteiten aan deze nieuwe realiteit aangepast worden. Zo zal er met een mix van remote en live deelnemers, in iedere vergaderruimte video aanwezig moeten zijn. Meer hierover lees je in onze blog "De vergaderruimte na covid".

Snel te realiseren hybride vergaderoplossingen

Om het voor jouw organisatie zo makkelijk mogelijk te maken én om werknemers zo snel mogelijk de faciliteiten te bieden waar nu behoefte aan is, hebben we met Samsung, Barco en Logitech de handen ineengeslagen. Met onze Back-to-Office campagne bieden we verschillende kant en klare oplossingen met alle elementen die een moderne vergaderruimte nodig heeft.

Geschikt voor ieder videoplatform

Het grote voordeel van deze vooraf samengestelde sets dat alle onderdelen naadloos met elkaar integreren waardoor een snelle implementatie mogelijk is. Omdat de sets geschikt zijn voor verschillende videoplatformen (Teams, Zoom, Webex etc.) zijn deze perfect te integreren in het platform dat je op dit moment gebruikt. Gebruikers blijven werken op de manier zoals ze dat ze nu ook doen en hoeven niet te wennen aan een nieuw systeem.

Direct online bestellen. Uit voorraad leverbaar

Het mooie is… je bestelt deze gebruiksvriendelijke sets veilig en snel in onze webshop. Eén van onze collega’s neemt dan contact op over levering en installatie. Zo zijn jouw vergaderruimtes binnen no time klaar voor een hybride toekomst.


Logitech MeetUp en Barco ClickShare met 55 inch 4K display


De Logitech Room Solutions maken iedere ruimte geschikt voor videovergaderingen, zeker met een display van Samsung. Deze set bestaat uit een hoogwaardig 55” display van Samsung voor aan de wand (beton of steen), in combinatie met een Logitech MeetUp en ClickShare CX-20. De MeetUp is een all-in-one videobar met ingebouwde camera, speakers en microfoon, speciaal voor kleine vergaderruimtes.

Vergader op afstand met onder andere MS Teams, Zoom en Cisco WebEx gebruikers. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. Je neemt deel, bedient en deelt content met één druk op de knop. De Logitech MeetUp en het Samsung scherm nemen feilloos je videocall over voor een nog betere ervaring.

Bekijk de Logitech Meetup en Barco ClickShare met 55 inch 4K display in onze webshop


Logitech Room Solution voor Barco ClickShare en 65 inch 4K display


Met de Logitech Room Solution voor Barco ClickShare Conference maak je in een handomdraai je middelgrote vergaderruimte(s) tot 10 personen klaar voor videomeetings. Vergader op afstand met onder andere MS Teams, Zoom en Cisco WebEx gebruikers via de virtuele vergaderruimte. Je neemt deel, bedient en deelt content met één druk op de knop.

Deze set bestaat uit een ClickShare Conference CX-30, Logitech Rally-vergadercamera en een 65 inch display aan de wand. Met deze apparatuur weet je zeker dat alle deelnemers en besproken content duidelijk te zien zijn. Via de twee bijgeleverde ClickShare buttons neemt de vergaderapparatuur in de ruimte je videomeeting in één klik van je laptop over en kun je altijd het gewenste videoplatform gebruiken.

Bekijk de Logitech Room Solution voor Barco ClickShare met 65 inch 4K display in onze webshop


Logitech Tap Room Solution voor MS Teams met 75 inch 4K display


Verander elke ruimte in een Microsoft Teams-vergaderruimte met de Logitech Tap Room Solution. De Logitech Tap is een 10” touch controlpaneel die via USB op elke computer kan worden aangesloten. De Tap bevat een agenda-integratie, waardoor het systeem weet welke afspraak er plaatsvindt. Met één aanraking kun je je Microsoft Teams of Skype for Business vergadering starten, content delen en andere instellingen aanpassen.

De Logitech Rally-vergadercamera is zo slim ontworpen dat snelheid van kantelen en pannen zich automatisch aanpast aan het zoomniveau. Het resultaat is dat de camera sneller uitzoomt zodat het gezelschap sneller in beeld wordt gebracht.

De Barco ClickShare CSE-200 maakt het nog eenvoudiger om content vanaf een persoonlijk device te delen via de USB-button of de ClickShare App, zelfs met twee personen tegelijk. Op het 75 inch grote Samsung display worden gesprekspartners en besproken content haarscherp en duidelijk weergegeven, zodat je geen enkel detail hoeft te missen.

Bekijk de Logitech Tap Room Solution voor MS Teams met 75 inch 4K display in onze webshop

Meer weten of persoonlijk advies?

Met welke set zorg jij dat je kantoor klaar is voor hybride werkvormen? Als je het nog niet helemaal weet staan onze specialisten natuurlijk voor je klaar.

Voor persoonlijk advies kun je altijd bellen naar 0180 - 486 777 of verstuur een vraag rechtsboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte