Conference call

Conference call oplossingen voor de zakelijke markt

BIS biedt diverse conference call oplossingen voor de zakelijke markt. Van kleine vergaderruimten van vier personen tot vergaderruimtes tot 20 personen. Alle conference call oplossingen van BIS hebben gemeen dat ze kraakhelder geluid bieden. Door uitstekende microfoontechnologie (360 graden audio pick-up) en geavanceerde audio processing voelt het alsof uw gesprekspartners zich in dezelfde ruimte bevinden.

Zowel analoge als voice over IP (VOIP) conference call oplossingen

BIS biedt zowel analoge als digitale conference call oplossingen. Onze adviseurs kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw ruimte en organisatie en stemmen daar het juiste systeem op af. Of u nu voor een analoog of digitaal systeem kiest, een conference call telefoon van BIS is een vaste waarde in uw vergaderruimte.

Uw conference call telefoon uitbreiden

Is uw vergaderruimte groter of is de indeling zodanig dat het geluid van uw conference call telefoon niet ver genoeg reikt, dan is het mogelijk om uw conference call systeem uit te breiden met een externe speaker en eventueel extra microfoons. Ook wanneer u met meer dan twintig personen in uw vergaderruimte een conference call wilt beleggen, is uitbreiding van het systeem aan te raden om de hoge kwaliteit voor ieder deelnemer te waarborgen. BIS adviseert u graag over welke configuratie voor uw ruimte het meest geschikt is.

conference phone

Evoko Minto brengt uw conference calls naar het volgende niveau

Op zoek naar een audioconference systeem dat betaalbaar is, flexibel in gebruik, van goede kwaliteit en er ook nog eens mooi uit ziet? Dan moet u de Evoko Minto zien! Dit innovatieve apparaat beschikt over vier microfoons met automatische spraakherkenning, die echo’s uitfilteren voor een prettig gesprek. Vanwege zijn uitstekende kwaliteit, prachtige ontwerp en gebruiksgemak won de Minto de Interior Innovation Award én werd hij uitgeroepen tot Best Corporate Product 2015. Meer over de Evoko Minto.

Polycom; van desktoptelefoon tot Collaboration hub

Polycom biedt diverse zakelijke telefoons aan. Van eenvoudige IP-telefoons voor op de werkplek of conference telefoons met MS Skype for Business integratie tot een geavanceerde Collaboration hub. Polycom telefoons bieden hoge geluidskwaliteit in een gebruiksvriendelijk bedienbaar product. Meer informatie over ons telefonie assortiment van Polycom vindt u op onze Polycom pagina.

Heldere gesprekken voert u met Jabra hoofdtelefoons

De headsets en speakerphones van Jabra werken perfect samen met alle belangrijke Collaboration platformen. Of het nu gaat om een conferencetelefoon voor uw vergaderruimte, aan uw smartphone verbonden headset voor een flexibele werkruimte of uitstekende hoofdtelefoons voor uw contact center, de professionele producten van Jabra zullen de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers verbeteren.

office workspace headphone

Vergaderen met beeld

Naast conference call oplossingen levert BIS ook zeer complete videoconference oplossingen. Van apparatuur en infrastructuur tot interieurontwerp inclusief passend meubilair en onderhoud. U leest op onze videoconference pagina’s meer over deze oplossingen.

Conference call advies op maat?

Wilt u meer informatie over de conference call oplossingen van BIS of de verschillende conference call telefoons die we u bieden? Neem contact op met een van onze adviseurs 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

U ziet: BIS biedt een breed assortiment kantoortelefoons en conference telefoons. Er is altijd een telefoon die voldoet aan uw wensen! Onze adviseurs helpen u graag deze te vinden.

Ga terug naar Collaboration.

Gratis advies over Conference call? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Retail
Retail

Met BIS realiseert u dynamische, meetbare & doelgerichte klantcommunicatie

lees meer
meer branches