Videoproductie

Videoproducties

Videoproducties die overtuigen, informeren, meeslepen en instrueren

Videoproducties. We maken er steeds meer gebruik van. Zowel privé als zakelijk. En we kennen allemaal wel iemand die tegen een geringe vergoeding een videoproductie voor ons kan maken. Maar… is de kwaliteit van de productie dan wel goed genoeg? Brengt de film ook echt over wat u over wil brengen? Klopt de hele uitstraling met wat u als organisatie wil uitstralen? Versterkt de videoproductie uw imago of doet de productie er afbreuk aan? U neemt uzelf en uw organisatie serieus… dan doet u er goed aan ook uw videoproductie serieus te nemen.

Bedrijfsfilms, voorlichtigsvideo's en promotievideo's van hoge kwaliteit

BIS heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een kwaliteitsvolle, overtuigende bedrijfsfilm, voorlichtingsvideo of promotiefilm voor u te verzorgen. Iedere videoproductie is bij BIS in goede handen. Ons gespecialiseerde BIS Creative team bestaat stuk voor stuk uit hoogopgeleide professionals, die ieder videoproductie traject tot in de perfectie voor u verzorgen. Als u uw videoproductie aan BIS toevertrouwt, dan weet u in ieder geval zeker dat de kwaliteit van de opnames absoluut van hoog niveau is. Evenals de verhaallijn, de creatieve insteek en de montage trouwens.

Uw videoproductie uitgebreid met een menu met extra mogelijkheden

Standaard leveren wij uw videoproductie aan op DVD. Indien u dat wenst maken wij de informatiedrager interactief door deze uit te breiden met tal van opties, zoals een menustructuur (authoring), extra filmmateriaal, een fotogalerij, een interactieve quiz, een impressie van de productie (backstage) etc..

Aanpassing van bestaand videomateriaal

Ook bestaand beeldmateriaal kunnen wij verrijken met bijvoorbeeld after effects om zo aandacht te trekken naar speciale onderdelen in uw bedrijfsfilm. Of wat dacht u van de optie om tekst in te voegen ter ondersteuning van de beelden. De mogelijkheden zijn legio. Aanvullend kunnen wij uw productie in elke gewenste oplage en tegen een zeer concurrerende prijs dupliceren.

Advies op maat

Neem contact op met BIS Event Rental voor meer informatie of advies op maat. Bel 0180 - 486 777 .


Content Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met videoproducties? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Content Concepts
Content Concepts

Om de keuze voor u nog eenvoudiger te maken, heeft BIS een aantal aantrekkelijke content concepten samengesteld. Deze slimme concepten zijn afgestemd op de gebruikssituatie en op eerder opgeleverde content en producties, die hun waarde bewezen hebben. Als klant weet u vanaf het begin wat u krijgt, welke mogelijkheden er zijn en welke investering ermee gemoeid is. De content concepten Live, Pres en Promo vullen elkaar naadloos aan. Met het concept Live biedt u uw bezoekers altijd actuele informatie naar keuze. Pres is een professioneel verzorgde presentatie waarmee u zich geheel in uw eigen huisstijl presenteert, en met Promo integreert u een video in uw content.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ga terug naar Digitale Producties.

Gratis advies over Videoproducties? Vraag het een expert:

Arno Nooteboom

Arno Nooteboom is Sales Manager bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Arno Nooteboom op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route