AV Kennisbank

Leer en profiteer van de kennis van onze AV specialisten

Hieronder vind je onze meest interessante whitepapers, brochures en webinar opnames.
Bekijk of download ze gratis en doe er je voordeel mee!

Keynotes Hybrid Workplace Event

De hoge opkomst bij ons Hybrid Workplace Event bevestigt opnieuw dat veel organisaties bezig zijn met de mogelijkheden en voordelen die het hybride werken biedt. Kijk de keynotes van onze gastsprekers terug.

Webinar C-Level hybride-kantoor-uitdagingen

We spraken met onze eigen CEO, Jean Pierre Overbeek, en C-Level Industry Leaders van Barco, Logitech en Samsung over de terugkeer naar kantoor en de uitdagingen die zij ervaren.

Whitepaper Digital Signage in een Hybride Kantoor

Met hybride werkmodellen wordt het steeds lastiger om medewerkers te betrekken en te informeren. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van digital signage om deze communicatiekloof te overbruggen.

Whitepaper over het Hybride Kantoor

Nu we gewend zijn aan het hybride werken moet de beschikbare ruimte anders ingezet en ingericht worden. Laat je inspireren en op weg helpen in de realisatie van jouw hybride werkomgeving.

Whitepaper Workplace Management

Met Workplace Management stem je de werkomgeving af op de gebruiker en de activiteiten, zodat je je medewerkers perfect kunt faciliteren. Je leest er alles over in ons gratis whitepaper.

Whitepaper Thuiswerken

Hoe zorg jij dat thuiswerken prettig, productief, comfortabel én duurzaam is? Lees in deze whitepaper over de voorwaarden voor thuiswerken, de mogelijkheden en aandachtspunten.

Whitepaper Draadloos Presenteren

Er zijn steeds meer devices die we willen gebruiken tijdens vergaderingen. In ons whitepaper vind je alle aandachtspunten en oplossingen om draadloos te presenteren met verschillende devices.

Whitepaper Videoconferencing

In deze gratis whitepaper gaan we in op toepassingen, infrastructuur en trends van videoconference en beschrijven we een groot aantal aansprekende voordelen. Profiteer ook.

Whitepaper Collaboration

Efficiënt samenwerken met remote deelnemers wordt steeds belangrijker. Ontdek handige tools voor online samenwerken en tips en aandachtspunten om collaboration optimaal in te zetten.

Whitepaper Interior Projects

Een goed ingerichte ruimte draagt zonder twijfel bij aan de realisatie van uw doelstellingen. Duik in de wereld van ruimte-inrichting, waarbij omgeving, techniek en gebruiker optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Whitepaper AV-as-a-Service

As-a-Service biedt de mogelijkheid om flexibel en up-to-date te blijven voor een vast maandelijks bedrag. Met AV-as-a-Service kunnen organisaties altijd over de nieuwste technologie beschikken.

Whitepaper Indoor LED

Je bezoekers adequaat, visueel aantrekkelijk verwelkomen en informeren? Op zo’n manier dat je indruk maakt? Lees meer over hoe Indoor LED oplossingen daarbij helpen.

Presentation & Meeting Guide

Nieuwe technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Onze Presentation & Meeting Guide is gemaakt om je wegwijs te maken in de digitalisering van vergader- en presentatieruimtes.

Brochure Huddle Solutions

Onze Huddle Solutions zijn alles-in-een oplossingen voor informeel en ad hoc overleg. De functionele en flexibel inzetbare AV-meubels nodigen uit om snel en efficiënt samen te werken.