Smart Meeting Room Signage

Smart Meeting Room Signage

Kosten besparen en toch uw dienstverlening verbeteren? Ontdek hoe dit kan door het gebruik van uw vergaderfaciliteiten te optimaliseren met informatieschermen.

Kosten besparen door slimme innovatie

Maar liefst 67% van de facilitaire organisaties had het afgelopen jaar de opdracht om gemiddeld 9,4% aan kosten te besparen (onderzoek Twijnstra & Gudde). En dat zal dit jaar niet heel anders zijn. De meest voor de hand liggende manier om dit te bereiken is het snijden in kostenposten. Dit levert direct geld op, maar gaat vaak ten koste van het niveau van dienstverlening.

Veel beter is het om op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen. De inzet van nieuwe technologie biedt volop kansen om kosten te besparen én de dienstverlening zelfs te verbeteren. Niet voor niets wordt de inzet van (nieuwe) technologie en data door 42% van de Facility Managers gezien als de belangrijkste trend in 2017.

Efficiënt gebruik vergaderzalen

Uit ervaring weten wij dat onduidelijkheid over de beschikbaarheid van vergaderruimtes en zwervende bezoekers op zoek naar de juiste ruimte (verborgen) kosten met zich meebrengen. Heeft u daar ook mee te maken? Dan kunt ook u via innovatie kosten besparen. Optimaliseer het gebruik van uw vergaderfaciliteiten door de inzet van publieke informatieschermen. Met het tonen van gerichte informatie – dit wordt narrowcasting of ook wel digital signage genoemd – kunt u bestaande facilitaire diensten digitaliseren, uw processen efficiënter en effectiever inrichten en optimaal klantgericht communiceren.

Smart Meeting Room Signage met narrowcasting

Juist om het gebruik van uw ruimtes en overige vierkante meters te optimaliseren én om het rondzwerven van bezoekers en collega’s te voorkomen, heeft BIS|Econocom Smart Meeting Room Signage ontwikkeld. Dit slimme concept – dat gebruik maakt van het BIS ID narrowcasting platform – combineert grote informatieschermen op centrale locaties met kleine displays bij de deur van de vergaderruimte(s). De schermen kunnen gekoppeld worden aan uw bestaande FMIS systeem, zodat zaalplanningen geautomatiseerd getoond worden. De kracht van Smart Meeting Room Signage is verder dat de geautomatiseerde informatieweergave wordt gecombineerd met (interactieve) wayfinding.

Onze Smart Meeting Room Signage oplossing biedt u:

  • Besparing op uw huisvestingskosten (door optimaal gebruik vergaderfaciliteiten)
  • Besparing door voorkomen dubbel werk (bijv. door directe koppeling met FMIS)
  • Besparing door voorkomen van fouten en onduidelijkheden
  • Geen gezeur. Geen gedoe. Alles-in-éen platform, plug-and-play, simple, snel en safe.
  • Innovatieve uitstraling naar bezoekers en werknemers

Meer informatie

Meer weten? Neem contact met ons op. Als DE specialist voor Audiovisuele & ICT totaaloplossingen kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar Narrowcasting.

Gratis advies over Smart Meeting Room Signage? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat