Nieuws

Polycom lanceert all-in-one video-oplossing voor kleine ruimtes

De nieuwste video-oplossing van Polycom is een videobar waarin een camera, microfoon en audio geïntegreerd zijn: de Polycom Studio. Polycom Studio is via USB-aansluiting snel en eenvoudig aan te sluiten in kleine overlegruimtes en huddle spaces. Zonder dat daar IT-ondersteuning bij nodig is. Polycom zet daarmee een hele grote stap in de verdere integratie van (de kracht van) videoconferencing binnen iedere kantooromgeving.

Prachtig beeld, goed geluid

Goed geluid was voor Polycom van groot belang bij het ontwikkelen van de Polycom Studio. De Polycom Acoustic Fence en NoiseBlock zorgen dan ook dat alle omgevings- en achtergrondgeluiden gefilterd worden en dat alleen belangrijke informatie verzonden wordt. Dit bevordert het effect van de videomeeting voor alle deelnemers.

Met de automatische people framing en speaker tracking wordt op de persoon die spreekt ingezoomd en datgene wat hij of zij zegt, versterkt. Dankzij de kwaliteit van het geluid en de 4K-camera komen spraak en gezichtsuitdrukkingen helder over waardoor gesprekken beter gevoerd kunnen worden.

De videobar is compatibel met verschillende collaboration applicaties, zoals Microsoft Teams, Skype voor Business, Zoom, GoToMeeting en Cisco Webex. Daarnaast is het mogelijk om de Polycom Studio videobars centraal te beheren, waardoor de software op afstand gewijzigd en ge-update kan worden.

De voordelen van de Polycom Studio:

  • Plug & play; supersimpel in gebruik
  • 120 graden 4K 5x zoom ePTZ camera voor uitmuntende beeldkwaliteit
  • Automatische people framing en speaker tracking
  • Excellente audiokwaliteit voor optimale spraakverstaanbaarheid
  • 6 beam forming microfoons met een “oppikbereik” tot wel 6 personen
  • Gemakkelijk te beheren en monitoren

Meer weten?

Zoek je een voordelige en plug-and-play video-oplossing voor kleine overlegruimtes?
De Polycom Studio is de oplossing. Neem contact op voor gratis advies. Bel BIS|Econocom: 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden