AV&ICT Integratie

Integratie van geavanceerde Audiovisuele & ICT oplossingen

De kracht en toegevoegde waarde van BIS|Econocom Architectuur & Inrichting zit in de kennis, vaardigheden en ervaring om omgevingsfactoren optimaal te combineren met veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige audiovisuele producten, die garant staan voor optimale kwaliteit en functionaliteit; van projectie tot bedieningssystemen en van videoconference tot narrowcasting. Als u kiest voor BIS|Econocom dan kiest u voor kwaliteitsvolle oplossingen, waarin het gebruikersgemak tot kunst is verheven.

AudioVisuele oplossingen veelzijdiger. Aansturing eenvoudiger

Audiovisuele apparatuur wordt meer en meer uitgerust met netwerkfunctionaliteit waarbij matrix switchers en interfaces grootschalige communicatie tussen apparatuur en diverse platforms mogelijk maken. Allemaal met als positief gevolg dat de informatieoverdracht een enorme groei doormaakt. Mogelijkheden reiken alsmaar verder, oplossingen worden beter, geavanceerder, veelzijdiger en dynamischer. En dat terwijl de aansturing steeds eenvoudiger, intuïtiever en gebruiksvriendelijk wordt.

Fysieke integratie van de apparatuur

Maar Audiovisuele & ICT integratie gaat evengoed over de fysieke integratie van de apparatuur; met name van de beelddragers. Door middel van kwalitatieve bevestigingsmogelijkheden kunnen beelddragers netjes worden weggewerkt. Bijvoorbeeld in het stijlvolle meubilair van de VisionLine. Mooie wandmeubels in de stijl van uw interieur bieden ruimte aan bekabeling en randapparatuur, die niet gezien hoeft te worden!

Elektrotechnische infrastructuur

BIS|Econocom adviseert en realiseert ook uw elektrotechnische infrastructuur. Kijk voor meer informatie bij onze services. Natuurlijk kunt u altijd bij BIS|Econocom terecht voor maatwerkoplossingen

Ga terug naar Architectuur & Inrichting.

Gratis advies over AV&ICT Integratie? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Uw ruimte

Raadzaal
Raadzaal

Discussie, debat en digitale verslaglegging in uw raadzaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Effici├źnt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes