Narrowcasting Hardware

Uw narrowcasting hardware afgestemd op uw doelgroep, boodschap en locatie

Onderscheidend aan de BIS|Econocom Narrowcasting oplossingen is dat iedere soort informatie op ieder type beelddrager - hardware - kan worden weergegeven. Zowel binnen als buiten. Denk aan LCD displays, tablet PC’s, desktop monitoren en smartphones; maar ook aan buitenlocaties zoals transparante LCD displays, geveldisplays, digitale abri’s en videowalls. BIS|Econocom adviseert u graag over welke hardware als informatieschermen voor uw situatie het meest geschikt zijn en integreren deze feilloos in uw narrowcasting oplossing.

Viewers: speciale PC’s voor uw oplossing

Viewers zijn een belangrijk onderdeel van uw Narrowcasting hardware configuratie. Middels deze signage players wordt op het juiste moment op de juiste beelddrager het juiste beeld getoond. De viewers zijn er in zowel mini PC als 19” inch uitvoering; ook zijn er fanless varianten leverbaar. Naar wens kunnen deze PC’s achter uw beelddragers of boven het systeemplafond worden weggewerkt of centraal in een 19” rack worden geplaatst. De viewer PC’s kenmerken zich door de laatste technologische ontwikkelingen en ondersteunen ook HD en Blu Ray.

Audio geïntegreerd in uw oplossing

Naast het weergeven van beeld zijn de BIS|Econocom Narrowcasting oplossingen ook geschikt voor het weergeven van audio. Denk daarbij aan spraak (bv. voice-overs) en muziek. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw audio te koppelen aan bewegingssensoren en zogenaamde sound showers: speciale luidsprekers die het signaal alleen op een bepaalde plaats hoorbaar maken. Ideaal in ruimtes waar meerdere geluidsstromen of talen gewenst zijn, maar waar de rust bewaard moet blijven, zoals in musea, bij exposities, in showrooms en winkelcentra.

Narrowcasting Hardware afgestemd op uw persoonlijke situatie

Wilt u gratis advies over welke narrowcasting hardware geschikt is voor uw communicatiedoel, doelgroep en locatie? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar Narrowcasting.

Gratis advies over Narrowcasting Hardware? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat