BIS ID Software

Narrowcasting Software

Digital signage software voor de regie over uw campagne

De narrowcasting software is een belangrijk aspect van uw narrowcasting oplossing. Misschien op uw boodschap (Narrowcasting content) na wel het allerbelangrijkste. Werkt de Narrowcasting software niet prettig of zijn de mogelijkheden van uw CMS beperkt? U zult nooit maximaal rendement uit uw narrowcasting campagne halen.

BIS heeft bijna twintig jaar ervaring met digital signage technologie en heeft de BIS ID Narrowcasting software grotendeels in eigen huis ontwikkeld. Daarbij is 100% gewerkt vanuit de gedachten en ervaringen van onze klanten; met als resultaat dat de software allereerst gebruiksvriendelijk en intuïtief is. Daarnaast profiteert u van tal van mogelijkheden om uw Narrowcasting presentaties vorm te geven en in te plannen.

BIS ID Designer: een krachtig tool voor het ontwerpen van prachtige presentaties

Met de BIS ID Designer, onderdeel van de BIS Narrowcasting software, heeft u een krachtige tool in handen voor het ontwerpen van prachtige narrowcasting presentaties. Doordat de software volledig is afgestemd op de nieuwste Microsoft Office interface is de digital signage software van BIS echt intuïtief te gebruiken en eenvoudig aan te leren. Alle foto’s, video’s en andere Narrowcasting content heeft u altijd binnen handbereik dankzij de handige geïntegreerde bibliotheek. Binnen een handomdraai heeft u de Narrowcasting content die u wilt in de presentatie gezet dankzij de drag and drop functie. Uiteraard worden zo’n beetje alle formaten data, video en audio ondersteund.

BIS ID Scheduler: bepaal waar en wanneer uw Narrowcasting presentaties weergegeven worden

De BIS ID scheduler is de planningsfunctionaliteit in het narrowcasting softwarepakket van BIS. Kies een individueel scherm of een groep schermen en sleep uw presentatie naar de kalender. Uw Narrowcasting presentatie op een vast moment terug laten keren? Geen probleem. Of het nu wekelijks, dagelijks, elk uur of op de minuut is... met één druk op de knop is het geregeld. Tot op de seconde nauwkeurig! Met de kalender heeft u altijd een compleet overzicht van hetgeen in uw narrowcasting systeem ingepland is en bovendien totale controle.

Voordelen BIS Narrowcasting software

 • Zeer gebruikersvriendelijk
 • Windows look & feel
 • Intuïtief te gebruiken
 • Alle formaten data, video en audio
 • RSS, HTML, Flash, PPT, AVI, MPEG, JPEG etc.
 • Eenvoudig te koppelen aan ieder type database
 • Tijd en kostenbesparend

Via het internet uw communicatie stroomlijnen

Om uw gemak en flexibiliteit voor het verspreiden van informatie verder te vergroten kunt u met BIS ID ook via het internet uw narrowcasting content beheren en verspreiden. Het enige wat u nodig heeft, is een Windows PC met internetverbinding.

Voordelen:
 • Platformonafhankelijk
 • Beveiliging en netwerkbeheer wordt eenvoudiger
 • Geen installatie op werkstations
 • Gebruikers worden locatieonafhankelijk

De BIS Narrowcasting software biedt ook de mogelijkheid om uw informatie databases te koppelen zodat informatie uit uw bestaande systemen automatisch wordt geïntegreerd in uw presentaties. Lees hier meer over op deze pagina.

Ga terug naar BIS Narrowcasting.

Gratis advies over Narrowcasting Software? Vraag het een expert:

Heinz Venderbosch

Heinz Venderbosch is Consultant bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Heinz Venderbosch op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route