Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

We leven in een maatschappij waar informatie een grote rol speelt. Om te kunnen functioneren, is het belangrijk dat we beschikken over de juiste informatie, op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Mobiele telefoons, het internet en informatieborden haken sterk op deze behoefte in en via deze media gaan hele grote groepen mensen actief op zoek naar die informatie, die voor hen van belang is.

Snel en eenvoudig de informatie weergeven die u wilt met narrowcasting

Bij uw ontvangstbalie biedt u bezoekers, dankzij geavanceerde narrowcasting systemen, exact die informatie aan die u wilt, wanneer u wilt. Simpel, safe, snel. Ook wachtrijen zijn een bekend fenomeen in tal van sectoren. Door uw software voor wachtrijmanagement te integreren in de digital signage software van BIS|Econocom (BIS ID) creëert u een veelzijdig, efficiënt systeem voor verwerken van wachtrijen.

videowall

Een systeem voor narrowcasting en wachtrijmanagement

Dankzij de combinatie van wachtrijmanagement met BIS ID informeert u de wachtende bezoeker via infoschermen of zuilen over de balie waar hij of zij zich moet melden. Door deze informatie aan te vullen met andere soorten informatie en infotainment (bv. voorlichting, weer en verkeer, nieuws etc.), zorgt u voor een multifunctioneel informatieplatform dat tegelijkertijd als wachtverzachter dienst doet.

Complete oplossing; software, hardware en content

BIS|Econocom heeft met BIS ID een eigen narrowcasting platform, dat zich van veel anderen onderscheidt, doordat het veelzijdige, gebruikersvriendelijke software combineert met stijlvolle hardware (LCD/LED schermen, beamers, zuilen etc.). Met BIS ID is het een fluitje van een cent om centraal informatie in de juiste lay-out op te maken en in te plannen, waarna het op ieder gewenst moment volautomatisch kan worden verspreid naar een willekeurig aantal locaties.

Vrijblijvend advies over de inrichting van uw ontvangstbalie

Advies over de inrichting van uw ontvangstbalie binnen uw organisatie? Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies over Ontvangstbalie? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Hotel & Congres
Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality organisaties

lees meer
meer branches