Winkel

Win de aandacht van de winkelende klant

Dankzij BIS ID hoeven uw klanten niet actief naar informatie op zoek, maar krijgen deze als het ware op een presenteerblaadje aangeboden. Met de digital signage oplossingen (narrowcasting) van BIS|Econocom anticipeert u op deze trend. U maakt gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw instore campagnes te beheren en het effect ervan te meten.

Uw narrowcasting campagnes gekoppeld aan uw kassasysteem

Bovendien kunt u uw campagnes aan uw kassasysteem koppelen en zo gericht complementaire producten en aanbiedingen laten zien om de verkoop te stimuleren. Blijft de verkoop van gehakt achter? Binnen 1 minuut communiceert u uw aanbieding op een LCD scherm achter uw toonbank of bij de ingang. Wilt u af van uw voorraad Franse wijnen? Communiceer uw speciale wijnactie in de supermarkten van uw keuze. Op de winkelvloer en in showrooms creëert u beleving, impact en overtuigingskracht.

Led scherm

Narrowcasting; slimme combinatie van software, hardware én content

BIS|Econocom heeft met BIS ID een eigen narrowcasting platform, dat zich van veel anderen onderscheidt, doordat het veelzijdige, gebruikersvriendelijke software combineert met stijlvolle hardware (LCD/LED schermen, beamers, zuilen etc.). Met BIS ID is het een fluitje van een cent om centraal informatie in de juiste lay-out op te maken en in te plannen, waarna het op ieder gewenst moment volautomatisch kan worden verspreid naar een willekeurig aantal locaties.

We kunnen nog tientallen voorbeelden geven, maar het idee is duidelijk. Met BIS ID communiceert u to-the-point, krachtig en kostenefficiënt. U voegt flexibele slagkracht toe aan uw mogelijkheden in de strijd om de gunst van uw klanten en bezoekers!

Ook uw winkelend publiek informeren met Narrowcasting

Wilt u ook uw winkelend publiek informeren en verleiden? Onze narrowcasting specialisten denken graag vrijblijvend met u mee over de mogelijkheden voor uw winkel of winkelketen. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. Onze specialisten denken gaar met u mee.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Winkel? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Branche

Retail
Retail

Met BIS|Econocom realiseert u dynamische, meetbare & doelgerichte klantcommunicatie

lees meer
meer branches