let's keep in touch

Hoe minimaliseer je de negatieve impact van Corona?

Het Corona-virus raakt ons allemaal. Mensen werken thuis, werktijden worden gespreid, zakenreizen zijn massaal geannuleerd, events zijn verboden en hele regio’s zitten op slot. Uiteraard is de gezondheid van mensen nu veruit de grootste zorg! Maar daarnaast dringt de vraag zich op… Hoe minimaliseer jij de negatieve impact op je organisatie? En hoe informeer je werknemers over de ontwikkelingen en genomen maatregelen binnen het bedrijf?

Met onze audiovisuele technologie helpen wij je besmettingsgevaar in te dammen en zorgen we samen dat veel werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen doorgaan!

De kracht van Collaboration

Sinds het Coronavirus is het gebruik van collaboration tools explosief gestegen. Helemaal sinds onder andere Cisco, Starleaf en Microsoft hun tools tijdelijk gratis aanbieden.

Wil jij ook kennismaken met collaboration, je medewerkers de optie geven (tijdelijk) vanuit huis te werken?

Thuiswerkoplossingen in de shop

Wij hebben een aantal handige thuiswerkoplossingen te koop in onze webshop. Zolang de voorraad strekt. We zullen de komende tijd nog meer producten toevoegen dus houd de webshop in de gaten.

Bestel snel jouw spullen om remote te werken!

Acht tips voor meetings vanuit huis

Online vergaderingen zullen de komende tijd een belangrijk onderdeel van onze routine worden. Maar hoe organiseren we deze online meetings zonder te vervallen in chaos?

Lees onze acht tips voor meetings vanuit huis.

Complete videoconference sets

Vraag jij je ook af met welke tools je kunt zorgen dat zowel medewerkers op kantoor als thuis goed met elkaar, klanten en relaties in contact blijven? Wij hebben een aantal handige videoconference sets samengesteld.

Bestel ze nu in onze webshop. Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Evenementen op afstand meebeleven?!

Nu het niet meer vanzelfsprekend is om een zakelijk evenement te bezoeken en scholen, universiteiten en gebedshuizen hun deuren hebben gesloten, kan het streamen van beeld en geluid in hoge kwaliteit naar het internet een perfect alternatief zijn. Zo kunnen bijeenkomsten, lessen, colleges én diensten tóch doorgaan.

Subsidie voor zorgorganisaties

Goed nieuws voor zorg- en welzijns- organisaties die zorg verlenen aan thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking. Het ministerie van VWS maakt geld vrij om deze organisaties te ondersteunen bij investeringen in digitale zorg op afstand. Per aanvraag is € 50.000 beschikbaar.

Tijdelijk (extra) AV technologie inzetten?

Moderne audiovisuele technologie kan uitkomst bieden in de huidige Corona-crisis. Het is goed om te weten dat je bijvoorbeeld de oplossingen om video te streamen ook bij ons kunt huren. En dat niet alleen…

Ook het huren van laptops om thuis te kunnen werken en het inrichten van crisiscentra behoort tot de mogelijkheden.

Direct profiteren zonder investeren?

Het coronavirus heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een pandemie. Niemand heeft de enorme impact ervan op de economie kunnen voorzien. De kans is reëel dat er daardoor minder of geen budget is om de mogelijke oplossingen te realiseren, die de bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Met AV-as-a-Service profiteer je direct van technologische innovatie zonder investering.

Behoefte aan tijdelijke AV kennis?

Hebben jullie een interne Audiovisuele dienst en is deze momenteel onderbezet? Of heb je nu gewoon behoefte aan (extra) kennis, kunde en/of handjes om alle medewerkers te ondersteunen in hun gebruik van thuiswerkoplossingen, collaboration mogelijkheden en andere audiovisuele technologieën? Je regelt het met onze AV detachering!