AV Milieu

Milieu

MVO, kwaliteit, milieu en veiligheid

Binnen onze organisatie streven we iedere dag naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële, sociale en ecologische aspecten van onze bedrijfsvoering. Duurzaamheid raakt steeds verder geïntegreerd in zowel onze bedrijfsvoering, groeistrategie als dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve strategieën om onze verantwoordelijkheid te nemen voor mens, milieu en maatschappij.

MVO gecommitteerd aan zeven peilers

Wij zetten ons in voor de belangen van onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap door praktische toepassingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

We committeren ons daarbij aan:

  • Aansprakelijkheid: aansprakelijk zijn voor de impact van onze activiteiten op de gemeenschap, de economie en de omgeving;
  • Transparantie: open zijn over onze besluiten en activiteiten die impact hebben op de gemeenschap en de omgeving;
  • Ethisch gedrag: te allen tijde vertonen van ethisch gedrag;
  • Respect voor belanghebbenden: respecteren, in acht nemen en reageren op de belangen van onze belanghebbenden;
  • Respect voor wetgeving: respecteren van geldende wet- en regelgeving;
  • Respect voor internationale gedragsnormen: respecteren van internationale gedragsnormen, in combinatie met het respect voor de wet- en regelgeving;
  • Respect voor rechten van de mens: respecteren van de rechten van de mens en erkennen van zowel de belangrijkheid als de alomvattendheid daarvan.

BIS ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd

Als sinds 2007 is BIS ISO9001 gecertificeerd. Het ISO 9001 certificaat bevestigt dat BIS efficiënt te werk gaat, een hoge kwaliteit nastreeft en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Dit doen wij door middel van heldere bedrijfsprocessen, te sturen op naleving van de richtlijnen en duidelijke interne en externe communicatie. Met het ISO 9001 certificaat voldoet BIS aantoonbaar aan de hoge internationale kwaliteitsnormen.

Sinds 2010 is hier de ISO14001 certificering aan toegevoegd. Dat betekent dat we ook voldoen aan de strenge wet- en regelgeving op milieu gebied, milieu-risico’s tot een minimum weten te beperken en continu streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van onze organisatie. Dat BIS ieder jaar weer met goed gevolg door de strenge audits van TUV komt is iets waar we erg trots op zijn.

De zekerheid van een betrouwbare audiovisuele partner

BIS vindt het belangrijk om ieder jaar weer de ISO certificeringen te behalen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u, als klant. Het biedt u namelijk de zekerheid dat u met een betrouwbare audiovisuele partner werkt. BIS bewijst hiermee dat wij conform objectief gecertificeerde processen en procedures werken; zowel op het gebied van kwaliteit als het milieu. Wij kunnen natuurlijk veel beweren, maar het is overtuigender wanneer de ISO certificering en de jaarlijks terugkerende audits bewijzen dat wij zijn wat wij beloven te zijn: kwaliteitsvol, klantgericht, milieubewust.

VCA** certificatie

Al onze technische medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen en opleidingen om uw oplossingen goed en vooral veilig te installeren, beheren, onderhouden en servicen. Zo zijn onze technische medewerkers VCA VOL gediplomeerd; een gevolg van het feit dat BIS als organisatie VCA** gecertificeerd is.

VCA** is een bijzonder volledige en “zware” certificering op het gebied van veiligheid. Ook gezondheid en milieu spelen bij deze certificering een rol. De VCA** onderstreept dat u met BIS een partner heeft, waar uw opdrachten in deskundige handen zijn. Of het nu een eenvoudige vergaderruimte met projectie is of dat het gaat om een investering in een internationale roll-out van videoconference. Dat moet een geruststellende gedachte zijn.

Ga terug naar BIS Corporate.

Gratis advies over Milieu? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

BIS introduceert Managed AV – veilig, duurzaam, flexibel

BIS introduceert Managed AV – veilig, duurzaam, flexibel

Sneak preview: BIS start een nieuwe fase, met een nieuwe huisstijl

Sneak preview: BIS start een nieuwe fase, met een nieuwe huisstijl

Sluit nu een AV-as-a-Service abonnement af op uw bestaande AV & IT oplossingen

Sluit nu een AV-as-a-Service abonnement af op uw bestaande AV & IT oplossingen

nieuws