Digitale Borden

Digibord: interactie, efficiëntie en boeiende trainingen

Het digibord is onmisbaar geworden bij het geven van interactieve trainingen, brainstorms en boeiende presentaties. Logisch want met een digibord tot uw beschikking heeft u direct toegang tot een ongekende hoeveelheid informatie en mogelijkheden om uw voordracht nog boeiender te maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid deze informatie direct te bewerken, op te slaan en digitaal met uw publiek te delen. Het digibord maakt uw presentaties dus niet alleen een stuk boeiender maar voegt ook veel efficiëntie toe.

Uw digibord als complete oplossing afgestemd op uw omgeving

BIS levert u graag een complete oplossing afgestemd op uw doelgroep en trainingsomgeving. Bij deze oplossing staan altijd kwaliteit, gebruikersgemak, veelzijdigheid en de levensduur van het digibord voorop. De mogelijkheden zijn uitgebreid:

  • Vaste montage
  • Mobiele oplossingen
  • In hoogte verstelbare oplossingen
  • Zijborden voor het toevoegen van statische aantekeningen
  • Softwarepakketten voor het digibord
  • Korte afstand projectoren
  • Audio
  • Presentatie accessoires

Touchscreen displays versus digiborden

Naast digiborden heeft BIS ook een groot assortiment touchscreen displays. Deze grootformaat LCD schermen met geïntegreerde touchfunctionaliteit bieden dezelfde interactieve mogelijkheden en voordelen als digiborden maar dan in één apparaat samengevoegd. Afhankelijk van uw omgeving en toepassing kan een touchscreen een goed alternatief zijn voor uw digibord. Meer informatie over het gebruik van touchscreen displays vindt u op onze touchscreenpagina.

Wilt u gratis persoonlijk advies of meer informatie over de verschillen tussen een touchscreen en een digibord? Bel met onze specialisten 0180 - 486 777 .

Montage van uw digibord en training van gebruikers

Bij BIS kunt u niet alleen uw digibord kopen maar we zorgen er ook voor dat deze vakkundig gemonteerd wordt. Bijvoorbeeld buiten werktijd of tijdens vakanties. Uiteraard wordt alle apparatuur op elkaar afgestemd en wordt de oplossing geheel werkend opgeleverd. Zelfs het afval wordt netjes voor u afgevoerd. U hoeft nergens naar om te kijken.

Indien gewenst kunnen we ook trainingen voor de gebruikers verzorgen, zodat u, uw collega’s en andere gebruikers maximaal voordeel hebben van de apparatuur. Lees meer over onze services bij de BIS Opleidingen.

Digibord software

Een onmisbaar onderdeel van een digibord is natuurlijk de software. Zonder goede software kan het digitale bord simpelweg niet doen waarvoor het bedoeld is; presentaties en lessen interactiever en dynamischer maken. Bij de meeste digiborden wordt standaard digibord software meegeleverd. Naast deze softwarepakketten, die zijn ontwikkeld door de fabrikanten van digiborden, zijn er ook diverse bordonafhankelijke softwarepakketten, die op elk digibord gebruikt kunnen worden.

Ook deze digibord software pakketten zijn zeer gebruiksvriendelijk, met name door de "Windows Look & Feel". Bovendien wordt de digibord software in samenwerking met presentatoren en leerkrachten met jarenlange ervaring doorontwikkeld, verbeterd en up-to-date gehouden. BIS adviseert u graag welke digibord software voor uw situatie het meest geschikt is. Daarnaast zorgen wij graag dat uw gebruikers bedreven worden in het gebruik van het digibord en optimaal profiteren van de ongekende mogelijkheden.

Een digibord kopen? BIS adviseert u graag.

Wilt u meer informatie over wat er komt kijken bij een digibord kopen? Onze medewerkers adviseren u graag en vrijblijvend. Bel BIS 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever gelijk een gratis demo aanvragen? Klik hieronder en vul uw gegevens in.


Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies over Digitale Borden? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties