Digitale Borden

Digibord: interactie, efficiëntie en boeiende trainingen

Het digibord is onmisbaar geworden bij het geven van interactieve trainingen, brainstorms en presentaties. Logisch want een digibord geeft je toegang tot een ongekende hoeveelheid informatie en mogelijkheden om presentaties boeiender te maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid deze informatie direct te bewerken, op te slaan en digitaal met uw publiek te delen.

Je digibord als complete oplossing afgestemd op jouw gebruik en omgeving

We leveren je graag een complete oplossing afgestemd op jouw doelgroep en trainingsomgeving. Bij deze oplossing staan altijd kwaliteit, gebruikersgemak, veelzijdigheid en de levensduur van het digibord voorop.

  • Vaste montage
  • Mobiele oplossingen
  • In hoogte verstelbare oplossingen
  • Zijborden voor het toevoegen van statische aantekeningen
  • Softwarepakketten voor het digibord
  • Korte afstand projectoren
  • Audio
  • Presentatie accessoires

Touchscreen displays versus digiborden

Naast digiborden heeft BIS|Econocom ook een groot assortiment touchscreen displays. Deze grootformaat LCD schermen met geïntegreerde touchfunctionaliteit bieden dezelfde interactieve mogelijkheden en voordelen als digiborden maar dan in één apparaat samengevoegd. Afhankelijk van jouw omgeving en toepassing kan een touchscreen een goed alternatief zijn voor een digibord.

Wil je gratis persoonlijk advies of meer informatie over de verschillen tussen een touchscreen en een digibord? Bel met onze specialisten 0180 - 486 777 .

Montage van het digibord en training van gebruikers

Bij BIS|Econocom kunt je niet alleen je digibord kopen maar we zorgen er ook voor dat deze vakkundig gemonteerd wordt. Bijvoorbeeld buiten werktijd of tijdens vakanties. Uiteraard wordt alle apparatuur op elkaar afgestemd en wordt de oplossing geheel werkend opgeleverd. Zelfs het afval wordt netjes voor je afgevoerd. Je hebt nergens omkijken naar.

Indien gewenst kunnen we ook trainingen voor de gebruikers verzorgen, zodat jij en je collega’s maximaal voordeel hebben van de apparatuur.

Digibord software

Een onmisbaar onderdeel van een digibord is natuurlijk de software. Zonder goede software kan het digitale bord simpelweg niet doen waarvoor het bedoeld is; presentaties en lessen interactiever en dynamischer maken. Bij de meeste digiborden wordt standaard digibord software meegeleverd. Naast deze softwarepakketten, die zijn ontwikkeld door de fabrikanten van digiborden, zijn er ook diverse bordonafhankelijke softwarepakketten, die op elk digibord gebruikt kunnen worden.

Ook deze digibord software pakketten zijn zeer gebruiksvriendelijk, met name door de "Windows Look & Feel". Bovendien wordt de digibord software in samenwerking met presentatoren en leerkrachten met jarenlange ervaring doorontwikkeld, verbeterd en up-to-date gehouden.

Een digibord kopen? BIS|Econocom adviseert je graag.

Wilt u meer informatie over wat er komt kijken bij een digibord kopen? Onze medewerkers adviseren u graag en vrijblijvend. Bel BIS|Econocom 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties