Polikliniekmodule

Polikliniekmodule: de ideale wachtverzachter in poliklinieken

De door BIS ontwikkelde polikliniekmodule is perfect geschikt om op een eenvoudige manier de cliënten in de wachtkamer goed en tijdig - via LCD schermen, informatiezuilen of internet/intranet – te informeren over wisselende bezettingen en oplopende wachttijden (de uitloop). Indien gewenst kan dit met kleurcodes. Daarbij zijn ook variaties op dit thema mogelijk; bijvoorbeeld dat de bezetting niet wordt getoond, maar alleen informatie als wachttijden oplopen of buiten een bepaalde marge komen.

De BIS ID Polikliniekmodule is ontwikkeld vanuit de gebruiker en kenmerkt zich door groot gebruikersgemak. Zo kan de receptioniste van de poli met een enkele muisklik aangeven welke artsen er zitting hebben en heeft ze de beschikking over een sneltoets waarmee ze tijdens de poli simpel aangeeft dat de wachttijden bij een bepaalde arts oplopen.


Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met wachtrijsystemen? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Ook de informatie uit de BIS ID Polikliniekmodule kan eenvoudig worden gecombineerd met nieuws, entertainment, tips & trics, weer & verkeersinformatie etc., zodat ook in polikliniek het wachten voor velen ineens veel minder lang lijkt te duren.

Kortom de BIS ID Polikliniekmodule is een zeer veelzijdige oplossing waarmee u zowel uw patiënten en cliënten functioneel informeert over wachttijden en bezettingen als waarmee u het wachten in de wachtruimte aangenamer maakt.

Ga terug naar Wachtrijsystemen.

Gratis advies over Polikliniekmodule? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS, hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Kevin Hersbach op nr:
+31 (0)180 - 486 777

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches