Polikliniekmodule

Polikliniekmodule: de ideale wachtverzachter in poliklinieken

De door BIS|Econocom ontwikkelde polikliniekmodule is perfect geschikt om op een eenvoudige manier de cliënten in de wachtkamer goed en tijdig - via LCD schermen, informatiezuilen of internet/intranet – te informeren over wisselende bezettingen en oplopende wachttijden (de uitloop). Indien gewenst kan dit met kleurcodes. Daarbij zijn ook variaties op dit thema mogelijk; bijvoorbeeld dat de bezetting niet wordt getoond, maar alleen informatie als wachttijden oplopen of buiten een bepaalde marge komen.

De BIS ID Polikliniekmodule is ontwikkeld vanuit de gebruiker en kenmerkt zich door groot gebruikersgemak. Zo kan de receptioniste van de poli met een enkele muisklik aangeven welke artsen er zitting hebben en heeft ze de beschikking over een sneltoets waarmee ze tijdens de poli simpel aangeeft dat de wachttijden bij een bepaalde arts oplopen.

Ook de informatie uit de BIS ID Polikliniekmodule kan eenvoudig worden gecombineerd met nieuws, entertainment, tips & trics, weer & verkeersinformatie etc., zodat ook in polikliniek het wachten voor velen ineens veel minder lang lijkt te duren.

Kortom de BIS ID Polikliniekmodule is een zeer veelzijdige oplossing waarmee u zowel uw patiënten en cliënten functioneel informeert over wachttijden en bezettingen als waarmee u het wachten in de wachtruimte aangenamer maakt.

Ga terug naar Wachtrijsystemen.

Gratis advies over Polikliniekmodule? Vraag het een expert:

Kevin Hersbach

Kevin Hersbach is Consultant bij BIS|Econocom, hij beantwoordt graag je vragen.

0180 - 486 777 e-mail chat

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches