Maritiem

Perfect gerealiseerde audiovisuele en ICT oplossingen op het water

BIS verzorgt iedere gewenste audiovisuele oplossing in de maritieme markt. Een markt waarbij de typen presentatie, informatie en communicatieoplossingen zich niet zozeer onderscheiden van andere markten, maar wel de benodigde audiovisuele en ICT infrastructuur.

Doordat maritieme organisaties én aan wal én op het water gebruik willen maken van audiovisuele oplossingen, die vaak met elkaar verbonden zijn cq moeten kunnen worden, worden deze installaties in veel gevallen gekenmerkt door complexe audiovisuele en ICT infrastructuren met daarin een grote rol voor (draadloze) netwerksystemen.

Enkele van onze mogelijkheden voor de maritieme sector zijn:

  • De totaalinrichting van bijvoorbeeld centrale hallen, lounges, ontspanningsruimtes, ontvangstruimtes, personeelsruimtes, restaurants en vergaderkamers.
  • Het vanaf de wal via internet (remote) monitoren, beheren en bedienen van audiovisuele apparatuur aan boord.
  • Middels videoconference - vanachter uw bureau en/of in speciaal ingerichte ruimtes - face-to-face communiceren met de bemanning op uw schip/schepen. Maar ook met uw klanten en leveranciers.
  • Biedt met BIS Webcasting uw personeel in het buitenland of op de wereldzeeën de mogelijkheid om via het internet live en on-demand bijeenkomsten bij te wonen en mee te beleven.
  • U kunt de locatie en status van al uw schepen overzichtelijk weergeven met behulp van opzienbarende videowalls.
  • Centraal gestuurde distributie van visueel aantrekkelijke informatie via digital signage. Denk aan communicatie met passagiers en/of bemanning over aanbiedingen, diner arrangementen en evenementen. Maar ook aan organisatie-informatie, vluchtplannen, plattegronden, reisschema’s etc..

Kortom: BIS heeft ruime ervaring met het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes op ferryschepen, koopvaardijschepen en andere maritieme en offshore objecten en weet als geen ander dergelijke complexe oplossingen tot in de puntjes te realiseren. Bekijk ook onze aansprekende referenties.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Maritiem? BIS helpt u graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Nieuws

ISE Vlog: Mixed Reality, As-a-service en Outdoor LED

ISE Vlog: Mixed Reality, As-a-service en Outdoor LED

ISE Vlog: Digital Signage trends

ISE Vlog: Digital Signage trends

ISE Vlog: Conferencing, connectiviteit & audio

ISE Vlog: Conferencing, connectiviteit & audio

nieuws